Klik om te vergroten

HelloBUS

HelloBUS is een touringcar organisatie zoals je ‘m nog nooit eerder hebt gezien. Bij HelloBUS is het boeken van een bus leuk! Dankzij een innovatief boekingsformulier en een directe prijs (zonder offerte) is de digitale trip naar een volgende reis altijd een feest. Maar, hoe gaat deze vrolijke ervaring verder ná de boeking?

Klik om te vergroten

Gaat nog niet als een trei-...bus

Een grondige onderzoeksperiode van 2 maanden liet zien dat dat hoofdboekers van een HelloBUS zich nu niet verantwoordelijk voelen. Ze missen daarnaast praktische informatie die ze helpt de busreis voor te bereiden en het reisgezelschap te informeren. Motivatie om dat laatste te doen, ontbreekt ook. Genoeg om aan te pakken dus!

Klik om te vergroten

Ontzorgen met een knipoog

BusBud is een digitale applicatie die de hoofdboeker vóór, tijdens en na de busrit ontzorgt met een knipoog. Alle praktische informatie omtrent jouw reis, alles wat je moet voorbereiden en direct contact met de chauffeur, onder één dak. Ideaal toch?

Jammen met je matties

Naast alle specifieke gegevens van de heen- en terugreis, zie je als je in de bus zit ook precies de reisvoortgang.

Benieuwd hoelang de totale reis duurt, hoeveel pauzes er zijn, bij welke stop er een koffie’tje beschikbaar is en naast dat alles jammen met je reisgezelschap op de muzieksmaak van de chauffeur? Met BusBud kan het.

Zen de bus in

Stress voordat je vertrekt is voorbij. Je ziet tot in detail wanneer de buschauffeur waar en wanneer op de door jou gekozen ophaallocatie is. Maak voor vertrek kennis met de chauffeur en bekijk zijn of haar muzieksmaak.

Helemaal zin in de reis? Laat de chauffeur dat dan weten door een kleine interactie. Uiteraard kan je de chauffeur vanaf dit moment ook telefonisch bereiken voor vragen.

Busje komt zo

Jouw eigen aanvraag is ook in BusBud te vinden, met meer details dan ooit. Bekijk bijvoorbeeld naast al jouw persoonlijke gegevens ook welke touringcar je komt ophalen met alle faciliteiten.

Met één druk op de knop kan je als hoofdboeker ook deze informatie delen met je reisgezelschap.

Lui of aangeschoten?

Nieuwe widgets van BusBud laten de hoofdboeker nog gemakkelijk informatie zien die op dat moment relevant is. Sommige widgets vertellen je over hoeveel minuten de bus vertrekt of over hoeveel minuten de volgende stop is tijdens de rit.

Een widget met het kenteken helpt de hoofboeker de bus terug te vinden op een parkeerplaats vol bussen. Ideaal als je net iéts te diep in het glaasje hebt gekeken tijdens jouw feestje.

Klik om te vergroten
Klik om te vergroten

Bedankt voor je interesse!

Bekijk ook mijn andere UI/UX-gerelateerde projecten. Vragen over dit project? Laten we eens een kopje koffie drinken. ☕️