Klik om te vergroten

Rob's Personal Training

Het beste uit jezelf halen onder professionele begeleiding: Rob’s Personal Training helpt je je doelen te bereiken door 1-op-1 persoonlijke training.

Rob zijn zaak aan de Pampus in Stellendam is in elk geval beweeglijk te noemen: 3 arrangement met verschillende prijsklassen met als hoofdproduct zijn persoonlijke 1-op-1 training. Hoe breng je dat allemaal overzichtelijk maar nog steeds beweeglijk in 1 ontwerp?

Klik om te vergroten

Focus

Door observaties uit te voeren in Rob zijn trainingscentrum en interviews te houden met Rob en zijn sporters, ontdek ik dat één van zijn pijlers ‘focus’ is zonder afleiding. Dat hield ik vast in het nieuwe ontwerp.

Het stukje Personal Training kreeg een aparte ‘afdeling’ op de website, naast de overige diensten. Nieuw geïntroduceerd werd een kennismakingspagina die speciaal ontworpen is om eenvoudig een kennismakingsgesprek in te plannen.

Klik om te vergroten

Van geel naar geel

Het sportieve geel van Robs Personal Training kwam niet vanzelf aanwaaien: geel was al prominent aanwezig in de eerdere huisstijl.

Door het geel opnieuw te mengen kwam er een sportieve tint uit die ten alle tijde tegen een zwart wordt gebruikt. In combinatie met grote letters, een strak hoekig font en veel micro-animaties werd de website sportiever en beweeglijker dan ooit.

Inschrijftool

Een wens vanuit Rob was dat het online reserveringssysteem voor groepslessen meer toegankelijk zou moeten zijn voor zijn leden. Een modern reserveringssysteem werd geïntegreerd waar leden met lidmaatschap voor groepslessen eenvoudig door slechts 3x te klikken een reservering kunnen maken voor een groepsles.

Aan de achterkant van de website is dit systeem eenvoudig te beheren door Rob en zijn team.

1-op-1

Omdat personal training gaat om 1-op-1 begeleiding, is een goede kennismaking vooraf erg fijn. Dit kreeg een aparte pagina. Daarnaast werd elke dienst omschreven, inclusief de kosten, duur van de training, uitzonderingen, enzovoorts.

Prijzen

Om de prijzen overzichtelijk weer te geven werden verschillende User Experience trucjes toegepast om het brein van een potentiële sporter positief te beïnvloeden. Een eenvoudige switch zorgt voor het gemakkelijk overzicht.

Klik om te vergroten

Bedankt voor je interesse!

Bekijk ook mijn andere UI/UX-gerelateerde projecten. Vragen over dit project? Laten we eens een kopje koffie drinken. ☕️